Claystuc Original

Claystuc is een nieuwe decoratieve stuctechniek op basis van klei en minerale vulstoffen. De kleimineralen in Claystuc nemen het vocht op en houden het vast. Zo dragen ze bij tot een heel aangenaam binnenklimaat.

Maar Claystuc speelt ook op het gevoel. Het zachte reliëf en de natuurlijke kleuren toveren elke ruimte om tot een gezellige plek waar het aangenaam en rustig toeven is.Claystuc Original: voor het subtiele gevoel van klei. Het effect is een relatief effen muur, hoewel je hier en daar nog wel de sporen van het stucmes ziet.

Claystuc Original
Claystuc original

Calco original

Calco is een decoratieve techniek voor binnenmuren op basis van kalkpoederen bindpasta. Deze techniek heeft een natuurlijk en steenachtig uitzicht met zachte kleurnuances. Er zijn daarbovenop veel verschillende decoratieve effecten mogelijk.

Calco Original
Calco original

Aqua Sensa

Aqua Sensa (Mortex/beton ciré/beton stuc) is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden in natte ruimtes zoals badkamer, douche, sauna. Aqua Sensa is naadloos (zonder voegen), bijzonder kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar, dankzij de beschermende vernis. Je kan kiezen tussen een natuurlijk mat uitzicht of een meer intense glans die diepte geeft aan de kleuren. Deze techniek kan toegepast worden op pleisterwerk, cementering, betegeling en tal van andere ondergronden. Aqua Sensa hult het interieur in een discrete, minimalistische stijl die warmte en sfeer uitstraalt. De techniek oogt als natuursteen en schept een zeldzaam gevoel van eenheid en rust.


Aqua sensa
Aqua sense

Tusk

Sta je voor de uitdaging om een drukke ruimte te schilderen? Tusk blinkt uit in functionaliteit en is speciaal ontwikkeld voor publieke ruimtes. Maar ook in woonhuizen is Tusk populair. De licht gekorrelde reliëfstructuur creëert een warme, aangename sfeer. Bovendien zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt.

De eenvoudige applicatie en de snelle ingebruikname maken van Tusk een heel betaalbare oplossing. De vlotte afwasbaarheid garandeert een duurzaam en vlekkeloos resultaat. Je ziet geen strepen wanneer je er iets tegen wrijft of schuurt en daardoor zal Tusk dus ook minder snel vervuilen.

Tusk
Tusk

Kaleien

Wenst u een landelijke uitstraling voor uw woning met een authentiek karakter dan is kaleien de ideale keuze. Deze techniek kan zowel binnen als buiten toegepast worden in verschillende kleuren. Ook voor de moderne woning hebben wij de gepaste oplossing. Bij ons kan u kiezen uit duurzame afwerkingsmogelijkheden die wij uitvoeren naar uw smaak en geheel volgens de regels van de kunst.. Zo krijgt uw gevel een persoonlijke tint, welke volledig past bij u en de stijl van uw woning!

Kalei
Kaleien